MILION VAKCINA BLIŽE POBEDI: Donacije Meridiana stigle u preko 50 bolnica i domova zdravlja Srbije

Najveća kampanja solidarnosti neprekidno traje već godinu dana!

Ceo svet čeka da se život vrati u normalu, u Srbiji je vakcinacija u punom jeku – ali nema opuštanja u borbi protiv korone. Najveću zahvalnost na ovoj borbi dugujemo lekarima i medicinskim sestrama.

Zbog toga ni u kampanji solidarnosti ne sme biti predaha. Kompanija Meridian, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću u celom regionu, mesecima je na terenu sa samo jednim ciljem – olakšati udar na zdravstvene sisteme izazvan najvećom pandemijom u poslednjih stotinak godina.

Za ovaj plemeniti cilj, samo u Republici Srbiji, Meridian je namenio i donirao više od 100 miliona dinara, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Kreveti i donacije za domove zdravlja

Zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici... Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta. Od početka pandemije Meridian je obišao više od 60 zdravstvenih ustanova u našoj zemlji.

Donacija Vladi Crne Gore

I u čitavom regionu, kompanija Meridian mesecima vodi kampanju humanosti i solidarnosti. O tome svedoči i nedavno upućena vredna novčana donacija Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Medicinska oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Volonteri Meridiana u RS i Federaciji BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi kao i najbolji studenti – jer uprkos krizi život se odvija dalje.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
5 komentara
 1. Bane says

  Ne bi me iznenadila vest u narednom periodu da je zahvaljujući donaciji ove kompanije, R. Srbija obezbedila određenu količinu vakcina za svoje građane.

 2. Familija01 says

  Nisam verivao da cu ovo izgovoriti za neku kladionicu ali Meridianu svaka cast.Jako dugo pomazu tamo gde je zaista najpotrebnije

 3. Lav says

  Za svo ovo vreme je Meridian pokazao kao kompanija izuzetnu društvenu odgovornost uvek na pravom mestu sa adekvatnom donacijom

 4. Janko says

  Sad ne mogu da se zale kako nema vakcina.

 5. Palasio says

  Sve pohvale za ovakvu kompaniju

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.