MILION VAKCINA BLIŽE POBEDI: Donacije Meridiana stigle u preko 50 bolnica i domova zdravlja Srbije

Najveća kampanja solidarnosti neprekidno traje već godinu dana!

Ceo svet čeka da se život vrati u normalu, u Srbiji je vakcinacija u punom jeku – ali nema opuštanja u borbi protiv korone. Najveću zahvalnost na ovoj borbi dugujemo lekarima i medicinskim sestrama.

Zbog toga ni u kampanji solidarnosti ne sme biti predaha. Kompanija Meridian, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću u celom regionu, mesecima je na terenu sa samo jednim ciljem – olakšati udar na zdravstvene sisteme izazvan najvećom pandemijom u poslednjih stotinak godina.

Za ovaj plemeniti cilj, samo u Republici Srbiji, Meridian je namenio i donirao više od 100 miliona dinara, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Kreveti i donacije za domove zdravlja

Zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici... Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta. Od početka pandemije Meridian je obišao više od 60 zdravstvenih ustanova u našoj zemlji.

Donacija Vladi Crne Gore

I u čitavom regionu, kompanija Meridian mesecima vodi kampanju humanosti i solidarnosti. O tome svedoči i nedavno upućena vredna novčana donacija Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Medicinska oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Volonteri Meridiana u RS i Federaciji BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi kao i najbolji studenti – jer uprkos krizi život se odvija dalje.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još