LEPE VESTI POTVĐENE: Toni Cetinski uskoro postaje deda

Jedan od najpoznatijih pevača na ovim prostorima Toni Cetinski ima razloga za slavlje. Naime, njegov dvadesettrogodišnji sin Kristijan na društvenim mrežama potvrdio je prelepe vesti – u porodicu Cetinjski stiže pojačanje!

Kako prenose hrvatski mediji, sin popularnog pevača svojim pratiocima obratio se emotivnim rečima, uz fotografiju ultrazvuka, čime je svima jasno stavio doznanja da će postati otac.

- Dao si nam daleko više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što lepšim. Jedva čekamo da te upoznamo - poručio je Kristijan Cetinski.

Novopečeni deda nikad nije krio koliko je ponosan na svog sina, koga je dobio u prvom braku sa suprugom Antonelom Butigan. Pre nekoliko godina, kada je Kristijan slavio osamnaestiti rođendan, koji je u životu svakog tinejdžera poseban dan, Toni mu je uputio izuzetno emotivnu čestitku, čime je još jednom pokazao svoju ljubav prema porodici.

- Ako je tebi sine, ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine. Voli te tata - napisao je tada u pomenutoj čestitiki Toni Cetinski.

Toni se još uvek nije zvanično oglasio povodom navoda da će postati deda.

Izvor: Gloria.rs
Foto: tonicetinski/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.