LJUDI, SMRŠALA SAM 35 KILOGRAMA: Indi Aradinović tvrdi da nije imala estetske operacije na licu (FOTO)

Popularna pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, tokom prošle godine podvrgla se operaciji smanjenja želuca, nakon koje je izgubila 35 kilograma.

Tridesetčetvorogodišnja crnka tokom prethodnih dana često je trpela kritike pratilaca na društvenoj mreži Instagram koji su uvereni da je atraktivna pevačica imala niz estetskih intervencija na licu.

Indi je odlučila da odgovori na prozivke i otkrila da nije istina da je bilo šta korigovala na sebi, već da je njen izgled posledica mršavljenja i nege.

- Za neobrazovane ljude koji posećuju profile javnih ličnosti i nemaju druga posla i misle da sve što leti, jede se. Pošto mi konstantno komentarišete i pitate gde sam radila obraze, usta... Ljudi, smršala sam 35 kg! Nikakve obraze nisam radila, niti plastične zahvate na licu. Botoks stavljam u čelo jednom godišnje. Usta sam jednom radila "hijaluron juvederm" 2018. godine u Berlinu. Lice nedujem isključivo kozmetikom... Sve ostalo izmišljate, nagađate. Uostalom, lepota je u oku posmatrača - poručila je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još