Prosinečki: Ne znam gde je Adi!

Iako je Gana protiv Engleske u Londonu odigrala meč još u utorak uveče, Li Adi se ni juče nije pojavio na treningu Crvene zvezde!?

Na Marakani su zbunjeni, jer zaista je čudno da odličnom defanzivcu, koji se oporavio od povrede zadnje lože i odigrao dva meča za reprezentaciju Gane, skoro dva dana nisu bila dovoljna da od Londona dođe do Beograda. 

Bez obzira što je isti slučaj i da tandemom Partizana, TejgoAdija i što postoji samo jedan let u popodnevnom terminu, Li Adi će morati da objasni kašnjenje, a pod upitnikom je i da li će se pojaviti u timu za meč protiv Javora.

- Trebalo je već da dođe, ne znam šta se dešava… Videćemo kad će da se pojavi. Ako ne bude na treningu ni u petak neće sigurno igrati sledeću utakmicu. Ne znam kako je bilo ranije, ali to je moj princip – istakao je trener Robert Prosinečki.

Adi je zbog povrede već propustio duele sa Jagodinom, Partizanom i BSK-om, pa bi mu to bio četvrti meč za redom. Inače, ponovo se spekuliše da bi defanzivac iz Gane na leto mogao da napusti Marakanu, a kao jedan od zainteresovanih klubova grčki mediji navode Olimpijakos…

Izvor: www.zurnal.rs

Pogledajte još