NAJSTRAŠNIJE JE IZVREĐAO MOJU PORODICU, NEMA NIŠTA OD POMIRENJA: Miljana Kulić oplela po Danijelu Višiću nakon raskida (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je Miljanu Kulić u Rajski vrt, te je ona odlučila da progovori o raskidu sa Danijelom Višićem, kao i situacijama u Beloj kući.

- Ljudi su dolazili i govorili mi da idem da vidim sa kim leži u krevetu. Tamo je bio sa Sanjom, smejali su se, ponizio mi je. Prala sam mu stvari, i onda reko što bih se ja mučila. Sve stvari sam stavila u kafu i uzela svežu kafu i prosula po njima. Stavim mu sve u korpu i dam, i onda je počeo da me vređa: "K*rvo, j*baću ti sestre, one su k*rve kao i ti i tvoja majka". Svašta mi je rekao. Lupao mi je na vrata, govorio mi je da ćemo se pomiriti ako dopuzim do njega na kolenima. Ovo je dokaz da ne treba da se zaljubljem u rijalitiju i da ne verujem nikome - pričala je Miljana i dodala:

- Stavila sam tačku na taj odnos, i to je završena priča. Nema više prostora za pomirenje. Na najstrašniji način mi je vređao porodicu. Rekao je da nikad neće uvrediti moju majku, a to je uradio. Posle pet dana je pokazao svoje pravo lice. Vređao mi je sestre. On se meni svideo, zaljubila sam se, ali da sam ga i volela najviše na svetu, tim rečima za sestre me je odbio i ne interesuje me više.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još