LJUBAV CVETA: Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović se ne razdvajaju (VIDEO)

Otkako je početkom godine obelodanjeno da Ceca Ražnatović ima novog dečka, i to devet godina mlađeg, oči domaće javnosti uprte su u nju više nego ikada, a ovih dana za petama joj je bila i ekipa "Paparaco lova", koja je došla do eksluzivnih saznanja i zabeležila isto takve kadrove.

Tokom prvog dana potere, ekipa je poziciju tik do Cecine vile na Dedinju zauzela u ranim jutarnjim časovima, nadajući se da će pevačicu uskoro videti. Međutim, iz Cecine vile svojim Pežoom odvezao se Bogdan Srejović, njen izabranik, što implicira da je prethodne noći prespavao baš u Ljutice Bogdana.

Nešto kasnije, vilu je napustila i Ceca, u pratnji svoje sestre Lidije Ocokoljić, sa kojom se uputila na Novi Beograd, u jednu kliniku za estetsku hirurgiju. Tamo im se ubrzo pridružila i Anastasija Ražnatović, a nakon što su završile svoje obaveze, svratile su do jednog beogradskog hotela, u kom frizerski salon ima njihov kućni prijatelj. Palo je sređivanje, a potom povratak kući.

Na drugom kraju grada, Srejović je vreme provodio sa svojom ćerkicom Iskrom, koju je dobio sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića. Večerali su u restoranu, bili u kupovini, a potom se uputili pravac kod Cece na Dedinje.

Nekoliko dana kasnije, ekipa "Paparaco lova" primila je dojavu da su Ceca i Bogdan na večeri s prijateljima u jednom elitnom restoranu u Beogradu na vodi, gde su ih ubrzo i usnimili zajedno.

Nakon što su se pozdravili s prijateljima, Ceca i Bogdan su se ruku pod ruku prošetali do njegovog pežoa, kojim je beogradski ugostitelj svoju lepšu polovinu odvezao na Dedinje, gde ju je i ostavio. Ove večeri Bogdan nije prespavao kod Cece, već se sa njom pozdravio i vratio kući.

Izvor: Pink.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još