Ivan Ivanović: Jelena Karleuša gošća!

Ovoga petka kod Ivana Ivanovića desiće se ono što niko nije očekivao!

Pevačica koja je toliko puta bila prozivana u Ivanovim emisijama, lajt motiv njegovih šala, obavezan začin u svakog petka, osoba za koju je i sam Ivanović rekao da je nikad neće pozvati u šou večeras će na kratko svratiti u studio Prve srpske televzije, baš u vreme emitovanja najpopularnijeg šoua u zemlji! Tako pi[e u saopštenju TV Prve.

"Da, pogodili ste! Jelena Karleuša je specijalni gost u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“! Pevačica se zadržala kratko, insistirala je da bude jedina gošća, pa se pred publikom pojavila nakon gostovanja glumca Lazara Ristovskog i modela Monike Kiš.

Nije pevala, za to su bili zaduženi bend Ane Štajdohar i Alen Ademović, ali je svojih 5 minuta iskoristila kvalitetno, pa je malo raskravila i voditelja", dodaje se u saopštenju i još malo začina: Šta su jedno drugom rekli J.K. i I.I. pogledajte večeras u 21h na PRVOJ!

Međutim, ubrzo se oglasila i JK na svom Facebook profilu i napisala:

"Ne nasedajte na neukusne prvoaprilske sale... Nisam gost kod zlog patuljka, ne snimam duete sa Kurtom i Murtom, itd...", navela je JK.

Njeni fanovi su ovu vest oduševljeno dočekali i pridružili se njenim prozivkama na račun voditelja, uz komentare da je "životna želja Ivana Ivanovića da ugosti JK"...

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.