JA SAM TUPAV, STIDLJIV I GLUPAV: Saša Joksimović iskreno o ulozi u novoj humorističkoj seriji "Koleginice"

Glumac Saša Joksimović najavio je novu domaću humorističku seriju, sitkom „Koleginice“, koji će se prikazivati od 27. februara, svake subote i nedelje u 22 sata na televiziji K1.

- Tamara Radovanović, koja tumači psihologa Bojanu, i ja smo u ovoj seriji partneri, u ljubavnoj smo vezi. Ja sam beznadežno zaljubljen u nju i glumim čoveka koji je dijametralno suprotan od mene – tunjav, tupav i stidljiv, tako me barem opisuju moje koleginice u „Koleginicama“. Ja sam zaneseni umetnik koji ne zna čak ni da se udvara kako valja. Ma, ja sam jedna „papuča“. Uživali smo u snimanju serije i nadam se da će se i gledaoci smejati onoliko koliko smo i mi na snimanju - kazao je poznati glumac u emisiji „Kec na jedanaest“.

Njegova partnerka u novoj seriji, Tamara Radovanović, igra doktora psihologije Bojanu, koja se iz Stopanje zaputila u Beograd u potrazi za ispunjenjem, profesionalnim i emotivnim.

- I ja sam donekle tunjava, ali ipak pošto sam psiholog, znam šta hoću. Često ćete me u seriji čuti kako Danku (Saši Joksimoviću) kažem: Ne, ne, ne može tako. Ovako ćemo. I to na najbolji način opisuje naš odnos. Drago mi je da konačno imamo jedan ženski sitkom – rekla je Tamara na K1 televiziji.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: K1-Promo

Pogledajte još