KADA SI SE RODILA, TREBALO JE DA TE BACE NA ĐUBRE: Milica Pavlović otkrila kako se borila sa pretnjama smrću zbog eksplicitnog spota za pesmu "Crna jutra"

Pevačica Milica Pavlović nedavno je objavila novu pesmu "Crna jutra" koja je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama.

Nakon samo 24 časa od premijernog emitovanja spota, ona se našla na meti organizovanog sajber kriminala, usled čega je dobijala preteće poruke smrću.

Naime, pratioce je najviše "zabolelo" i pogodilo to što je Milica u opisu na Instagramu sebe nazvala "Kosovkom devojkom", te je pokrenula niz negativnih reakcija s obzirom na to da u spotu ima dosta eksplicitnih scena.

Gostujući u emisiji "Šok Tok", Milica je pokušala da opravda svoju umetničku slobodu i tražila odgovore od svih koji su joj javno pretili:

- Kada u životu radiš samo dobre stvari, onda ti i u ljudima vidiš samo dobre stvari. Ja u ovom spotu, pesmi i sceni i sada vidim samo nešto dobro i lepo. Ono što je mene najviše zabolelo i to... Ustvari, ja bih sada pored tebe volela da vidim osobu koja može da napiše takve uvrede, dosta je ovo cenzurisano... Ja sam jaka ličnost, prvi dan sam bila zgrožena, mislila sam da je ovo san. Da ti neko kaže "kad si se rodila trebalo te je baciti na đubre", to je strašna uvreda. Stvarno je malo glupo da neko pomisli da jedna pevačica koja ističe svoj jug Srbije, koja se pošteno bavi ovim poslom i voli ovako svoju publiku, mrzi svoju zemlju ili da je satanista. Ja bih volela da osoba koja mi je napisala tu rečenicu "kada si se rodila trebalo te je baciti na đubre", sada sedi ovde pored tebe i samo jedno pitanje bih joj postavila. Zašto? Otkud tebi tolika mržnja, šta sam ja tebi uradila? Da ti poželiš meni ovako nešto, šta bi bilo da je neko mlađe dete u pitanju i da pročita ovo, neko ko je labilna ličnost, ono će misliti da to tako treba, usvojiće taj model da su ovakve uvrede normalne. Zbog toga sam došla ovde, to je čisto sajber nasilje šta sam doživela, u stranim državama za ovakve poruke se ide u policijsku stanicu i odgovara pred zakonom. 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još