Otvorena nova Smokvica

Slatka u i udobna“Smokvica” sada i u poslovnom izdanju. Od večeras na još jednoj lokaciji, u poslovnom centru “Airport City” u urbanom Novom Beogradu.

Naš grad je obuzela “smokvicamanija”. Prvo nas je dorćolska “oborila s nogu”, onda nam se savogradska “podvukla pod kožu”, a ova poslovna “Airport City” varijanta, obećava trajnu zavisnost.

Deminutiv baš i ne pristaje ovoj novootvorenoj “Smokvici”. To je prostor na dva nivoa, koji može da primi i do 300 ljudi, u kom se možete opustiti i uz partiju stonog tenisa, ili stonog fudbala.

Ako ne možete bez posla čak ni u toku pauze za ručak, imaju lap- top sa stalnom internet konekcijom. Novine su tu za one koji se, ipak, najbolje opuštaju dok uz kaficu listaju štampu.

Zavodljivi casual šarm , fantastični specijaliteti i odlični kokteli, odlikuju i ovaj lokal.

Pripremaju raznovrsne sendviče, salate, glavna jela, pice, kolače…Obavezno probajte smokvica specijale:limunanu, đumbir limunadu i domaći ice tea.

Porcija hrskavih lignji sa tartar sosom košta 390 dinara. Dovoljno smo vam rekli o cenama.

Vreme za koje će vam se poručeno jelo naći na stolu je najviše 7 minuta, jer je ovo mesto gde cene vaše vreme.

Glavni kuvar, Rem Herc, preporučuje specijalitet kuće - Bečku šniclu, sa specijalnim paradajz sosom i domaćim girosom, a njegovim preporukama se veruje.

Radno vreme od 08.00-22.00.

Pogledajte kako je bilo na otvaranju!

Tekst:Marija Milenković

Pogledajte još