"Žena za sva vremena" je ipak Jovana!

Aferi "prevara-raskid-nema prevare-pomirenje" kojom se mediji danima bave se izgleda i definitivno nazire kraj po staroj narodnoj "tresla se gora, rodio se miš".

Par koji je ovih dana bio u žiži interesovanja vaskolike domaće javnosti, Jovana Janković - Željko Joksimović ovih dana boravi u Budvi u koju su otputovali zbog Željkovog koncerta. To im je ujedno bila i prilika da reše međusobne nesporazume i obnove svoju ljubav, koja se, po njihovim sopstvenim izjavama,  koliko do juče toliko bila ugasila da je raskid bio neminovan.

Izgleda da Jovani i Željku boravak na primorju veoma prija i da je morska klima rasplamsala stari ljubavni žar, pa je primećeno da su oboje jako veseli, raspoloženi i nasmejani i da uživaju u zajedničkim trenucima u hotelu "Maestral" od boravka u velnes centru, bazenu, na masažama, do romantične večere...

Na Željkov koncert su, naravno, otišli zajedno. I dok je on zabavljao brojnu publiku šaljući zaljubljene poglede Jovani, ona ga je pratila pevajući i igrajući sa prijateljima.

Vrhunac večeri je nastupio u trenutku kada je Željko, najavljujući pesmu "Žena za sva vremena", gledajući u svoju dragu izjavio:

"Sada ćete čuti pesmu „Žena za sva vremena”. Ja znam da su sve dame večeras ovde „za sva vremena” i da muškarci koji su pored njih svakako mogu da ih zagrle bez ikakvog ustručavanja, ali ovu pesmu večeras posvećujem mojoj dami koju večeras niko neće da zagrli. A ja da imam ruku od šest, sedam metara, sigurno bih je zagrlio",  rekao je pevač i slatko nasmejao prisutne koji su ovaj njegov gest pozdravili gromoglasnim aplauzom, ovacijama i navijanjem.

A ti si žena za sva vremena, ti si ko stvorena za ljubav i topao dom...“ zapevao je Željko sve vreme gledajući u Jovanu koja nije skidala osmeh sa lica.

Izvor: Blic

Pogledajte još