Još jedna Disney Pixar animacija - "LUKA" početkom leta u bioskopima

Američki studio objavio prvi trejler i poster za svoju sledeću uzbudljivu avanturu

Smeštenu u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, svoju najnoviju avanturu namenjenu mladima, ali i onima već stasalim uz mnogobrojne maštovite diznijeve crtane filmove, DIZNI PIXAR studio opisuje kao "Zabavnu i srdačnu priču o prijateljstvu, izlasku iz zone udobnosti i kao priču o dva tinejdžera-morska čudovišta, koja će iskusiti leto koje menja život."

Enriko Kazarosa (Enrico Casarosa) koji je poneo nomincaiju za nagradu Oskar za svoju debitanstko sedmominutnu animaciju "La Luna" (2011), sada potpisuje režiju za animirani film "LUKA" u čijem stvaranju scenarija učestvuje i Majk Džouns (Mike Jones), takođe jedan od tvoraca DIZNI PIXAR animacije "Duša" čije nas prikazivanje u bioskopima očekuje od sledećeg četvrtka, 4. marta.
SINOPSIS
Smešten u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta, skrivenim ispod površine vode.
Pogledajte još