DANIJEL JE POŠTAR I KURIR: Mina Vrbaški zgranula Miljanu Kulić novim detaljima o Višiću! (VIDEO)

Mina Vrbaški je ovog popodneva porazgovarala i sa Miljanom Kulić, gde joj je otkrila da je Danijel Višić bio poštar, što je Kulićevu zaprepastilo.

- On je bio poštar, kurir. Ispituj ga malo, rekli mi ljudi - otkrila je Mina.

- Majke ti? Ja ne mogu da verujem ženo - dodala je Miljana.

- Gledala sam te i u WC - u, ma sve se vidi Miljana. Moraš malo da smiriš zbog mame i sebe. Htela sam da je zovem, ali nisam imala broj telefona... Smiri se, misli na sebe, dete - dodala je Mina.

- Jesam uradila nešto loše? - pitala je Kulićeva.

- Ispada kao da ne možeš bez seksa - dodala je Mina.

- Htela sam da proverim da li je homoseksualac, a digao mu se k. Samo sam preko ćebeta, i helanki, sela na njega, i osetila da mu se... Nisam luda da imam seks peti dan sa nekim, samo sam htela da vidim, jer je počeo na neki način da mi se sviđa - dodala je Miljana.

- Što si juče plakala? I molila Zolu da se pomirite? - pitala je Mina.

- Prvo mi je je*ao majku, pa rekao da sma kur*etina. On je ležao sa Sanjom, flertovao sa Sanjom, a pre toga ona sedi prekoputa nas, i pita me: "Šta misliš, da ne mogu da ti otmem momka?" Baš sam se iznervirala tada! - nastavila je Kulićeva.

- Ti imaš snimak napolju - dodala je Mina.

- Ma, meni je Danijel rekao da moram da budem domaćica, i ja mu namerno sve što je oprao kod mene, ja mu popem kafom, i kad je krenuo da psuje, užas - dodala je Miljana nakon toga.

- Samo mu osiguravaš opstanak, pričaćemo posle - dodala je Mina, pa izašla napolje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još