VELIKA AKCIJA KOMPANIJE MERIDIAN: Pomoć na KiM, donacije zdravstvu, stipendije i posao za najbolje studente…

Godinu dana karavana humanosti domaće kompanije!

Meridian kao najveći humanitarac – ovako bi se mogli sažeti svi društveno odgovorni projekti lidera u igrama na sreću koje ova kompanija realizuje iz dana u dan, obilazeći čitavu Srbiju i pomažući sugrađanima u nevolji.

Kao što je već tradicija, Meridian paketićima obraduje najmlađe heroje koji se bore za izlečenje od retkih bolesti. Zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, Meridian je darovao poklone mališanima sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, o kojima se već 30 godina stara Udruženje "Uvek sa decom".

Zajedno sa pevačicom Kijom Kockar, Meridian je obradovao poklonima i mališane u opštinama Gračanica, Velika Hoča i Orahovac. Značajna pomoć uručena je i Domu za lica sa posebnim potrebama u Gračanici, jedinoj instituciji tog tipa u srpskim zajednicama na Kosmetu.

A kako bi se što pre prevazišle posledice razornih poplava koje su početkom godine zadesile naše sugrađane na Kosovu i Metohiji, kompanija Meridian donirala je pupmpe za ispumpavanje vode najugroženijim domaćinstvima.

Meridian, kao i čitave 2020. godine, nastavlja opsežne akcije pomoći domaćem zdravstvu kako bismo kao zajednica što pre i bezbolnije izašli iz najveće zdravstvene krize u prethodnih nekoliko decenija.

Imajući u vidu da je jedan od sistemskih problema naše zemlje neusklađenost između obrazovnih programa i potražnje na tržištu rada, kompanija Meridian je upravo usred turbulentne 2020. odlučila da pokrene ambicizoni projekat stipendiranja i programa praksi namenjenih studentima završnih godina akademskih studija u Republici Srbiji.

Meridianova priča o humanosti obišla je ceo svet – svuda gde posluje, ova kompanija ostavlja pečat društvene odgovornosti, humanosti i pomoći zajednici.

Solidarnost je jedina održiva vrednost. Zato će Meridian uvek biti uz svoj narod.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još