Nagrade primili američki "narodnjaci"

Koji muzičari su deo američke kantri scene? Pa, malo ko ovde je sa njima upoznat, ali na dodeli 46. godišnjih nagrada Akademije kantri muzike bilo je i "opšte poznatih faca" poput Nikol Kidman (Nicole Kidman) i njenog supruga Kita Urbana (Keith Urban), Roba Petinsona (Rob Pattinson), Riz Viterspun (Reese Witherspoon), Stivena Tajlera (Steven Tyler) i Tejlor Svift (Taylor Swift), koja i nagrađena.

Nikol je, kao i obično, blistala uz svog supruga Kita, kome su ove dodele nagrade poznate, jer je neizostavni deo američke kantri muzičke scene.

Kao i ovde što rokeri nekada zalutaju u "narodnjačke vode", desilo se to i Stivenu Tajleru iz Aerosmitha, koji je zapevao sa Keri Andervud (Carrie Underwood). Mada taj kantri i naš "kantri", nije to baš isto...

Prezenteri za najbolji ženski vokal bili su popularni glumci Rob Petinson i Riz Viterspun, koji zajedno igraju u filmu "Voda za slonove" (Water for Elephants).

A ako nekim slučajem pratite američku kantri scenu, sve dobitnike nagrada može saznati OVDE, a mi ćemo vam reći da je, očekivano, za zabavljača godine proglašena mlada Tejlor Svift (na slici gore), koja je prošle godine "zabavila" tabloide vezom sa glumcem Džejkom Džilenholom (Jake Gyllenhaal), a pre toga sa zvezdom sage "Sumrak" (Twilight) - imenjakom Tejlorom Lautnerom (Taylor Lautner).

K.M.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.