GLEDALA SAM JE POLUSVESNU, NIJE IMAO KO DA JOJ DONESE ČAŠU VODE: Vesna Dedić otkrila da je ćerka Lenka bila zaražena koronavirusom

Vesna Dedić je, tokom davanja poslednjeg intervjua, prepričala šta je zadesilo njenu porodicu tokom prošle godine.

Naime, na pitanje koji su trenuci njene najveće sreće i tuge, voditeljka je odgovorila:

- Pre pet ili deset godina bih lako odgovorila, ali u poslednje vreme često sebi postavljam ta pitanja i na osnovu odgovora vidim kako se osećam. Danas ću reći, najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka (prim.aut. ćerka) imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji.

- Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju - dodala je Vesna.

- To je sedam dana najveće tuge koju sam u životu osetila. Trenutak najveće sreće neću otkriti jer ja prvi put u životu sanjam o sreći. Nikada nisam bila ambiciozna i pravila planove. Sada imam cilj i želim da osetim sreću - podvukla je Dedićeva.

- Kada korona prođe, kada se otvore granice, kad odem kod deteta ili ona dođe kad poželi da me zagrli, kada vakcina, izolacija ne bude ni u jednim vestima. Hoću taj trenutak sreće - zaključila je voditeljka.

Izvor: Svet/Blic.rs
Foto: dedicvesna/Instagram

Pogledajte još