Najpoznatiji estradni raskidi 2011.

Novosadska barbika i srpski delfin su izgleda povukli nogu estradnom emotivnim krahovima. Da li je zavladala izreka ''Kad beda uđe na vrata, ljubav izlazi na prozor'' ili pak niko ne želi da se suoči sa sopstvenim sebičlukom... Možda nikad i ne saznamo, možda se nastave razna nagađanja. Ali, jedno je sigurno raskidi i razvodi su postali najinteresantnije vesti proteklih par meseci.

(old_image)

Priče o Natašinom i Dačinom emotivnom brodolomu, pojačala je nova vest o raskidu verenika Željka Joksimovića i drage mu Jovane Janković. Najlakše je odmah nezvanično pripisati jednom preljubu, sačekati komentare i nakon dva dana, gle! Pomirenje na obali mora.

Muzičko-voditeljski par-nepar je svojim publicitetom bacio svetlo i na bračni par koji se razvodi - košarkaša Aleksandra-Sašu Đorđevića i suprugu Seku. Srećom, po dugogodišnje parove koji su skapirali šta znači gajiti i očuvati emotivni odnos, poznati košarkaš je demantovao preljubničke odnose sa Željkovom verenicom.

Anabela i Mladen su nakon burne veze, u koju su mnogi sumnjali, raskinuli. Pisalo se čak i da je Mladen Anabelu prevario sa frizerom?!

Da li je ovo neki novi komercijalni trik estradnjaka koji su postali manje zanimljivi medijima, voleli bismo da saznamo.

Dok čekamo odgovor, lista se produžava.

(old_image)

Prošle nedelje je osvanula vest - Raskinuli pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović. Nikolin komentar: ''Ležim u krevetu sa Bojanom u naručju i saznajem putem medija da smo rakinuli'' Da li mu verujete?

Bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković takođe pred bračnim fijaskom. Kap je prelila čašu - ovako bi verovatno najkraće Sloboda objasnila u čemu je problme njihovog odnosa jer Vojin porodične obaveze sve češće zamenjuje kafanom. U to ime živeli za njihovo pomirenje!

(old_image)

Kako su ih mediji već prozvali - Ćeranići stavili tačku na svoju emotivnu priču. Dugo je prošlo do zaključka da su im karakteri neuklopivi i loši najviše po Nemanju koji nikako ne može biti miran pored Milene. ''Kao dvoje zrelih osoba shvatili smo da je naš odnos zahladneo i da veza nije kao pre. Zbog čestih nesuglasica i svađa oko sitnica, seli smo i razmotrili šta je najbolje za naš dalji odnos. '' izjavio Nemanja.

Mi ovu par - nepar sagu završavamo pitanjem - "Ko je sledeći?" i porukom - "Ljubav traje sve dok se oboje trude".

Pogledajte još