TO JE KRVAV POSAO, ŽIVOT NA TACNI: Gagi Đogani burno reagovao na izjavu Slađe Delibašić o rijalitiju!

Silvija Đogani, ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, nedavno je istakla da je ponosna što je sama zaradila novac poštenim radom za pokretanje muzičke karijere, a ne u rijaliti šou-programima, o čemu je jednom prilikom prva govorila upravo njena majka ističući da "na to ne bi pristala".

Njihova izjava izazvala je pravi bes među članovima porodice Đogani, a prvi je reagovao Gagi koji ističe da novac iz rijalitija nije nelegalno zarađen da bi ga se stideo.

Gagija je naljutio stav bivše snajke, te se oglasio sa medije i objasnio da "ne razume Slađinu izjavu" i da joj "možda nije bio dan".

- Ne znam šta je time htela da kaže. Da smo mi kičerica ili da nismo zaslužili novac koji smo zaradili? Je l' to što novac stičemo preko rijalitija nije časno, legalno ili manje pošteno? - zapitao se Gagi, pa nastavio:

- Ili su ljudi u rijalitiju manje vredni? Ja poštujem svu bratovljevu decu i ne znam čemu ta Slađina izjava, možda joj nije bio dan. Svako ko je bio u rijalitiju zna da je to krvav posao, 24 sata pred kamerama, život na tacni - zaključio je denser.

Izvor: Mondo.com
Foto: gagiidjogani/Instagram

Pogledajte još