PO KUĆI SE PRIČA DA STE TARA I TI U VEZI I DA TI JE ŽENA NAPUSTILA STAN: Vladimir Tomović odlučio da iznese sve na videlo, Ša se zaprepastio, zadrugari očitali bukvicu Simovoj! (VIDEO)

U toku je porodični sastanak na kom zadrugari rešavaju svoje probleme. Vladimir Tomović je odlučio da se suoči sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Po kući se priča, a posle sastanka ću da ti kažem ko priča. Po kući se priča da ste Tara i ti u vezi. Druga stvar koju sam čuo, da supruga nije više u tvom stanu. Treća stvar koju sam čuo je da tvoja najbliža osoba ovde govori da se vi ljubite. Znači da ste u vezi, da se ljubite i da žena nije gde si je ostavio. Ja ću da ti kažem ko priča. Ako ima ko u kući da mi je rekao ove informacije, neka ustane i neka kaže šta je rekao. Ša treba da zna šta se priča - rekao je Tomović.

- Posle kockica, rečeno mi je da ste me Tara i ti pljuvali. Gubiš kompas - poručio je Kristijan Ša.

- Da, došao nam je čovek i rekao to - dodao je Tomović, a Tara i Ša su se pravdali da ne.

- Nijedne sekunde te nisam uvredio, veruj mi da si pogrešio - rekao je Ša Goluboviću.

- Ovo što je Tara radila je mobing. Ove devojke su došle tu zarade pare. Polivanje vodom sto puta... - nastavio je Golubović.

- Ona je mene prva uvredila, rekla je da sam ljubavnica i narkomanka - rekla je Tara.

- Tara, sa leđa si je poprskala. Ja nisam znao za konflikt tamo - nastavio je Kristijan.

- Kristijane, ja znam sve šta ti kažeš za mene, ja ti nijednom nisam uzvratila, iako znam da ružno misliš o meni. Kada smo sedeli na garnituri kada su bile nominacije Mišela i Milice, ja sam ti rekla da znam šta misliš o meni. Ti si mi tada rekao da me voliš. Ja znam da imaš ružno mišljenje o meni, znam svaki ružni epitet koji si rekao od meni, to ti nisam zamerila. A ti si došao i umešao se u moj konflikt - dodala je Simova.

- To kad se ponašaš kao degen. Ja moram da odbranim svoju prijateljicu - nadovezao se on.

- Dobro je prošla, i ona i Miljana. Svako ko mi kaže da sam ljubavnica će tako. Ja sam oguglala na sve drugo, da sam narkomanka, da su me tukli... Sad su krenuli sa novim, da sam ljubavnica - istakla je zadrugarka.

- A ko si ti pretučena i imaš traumu od toga, ne treba ti da tučeš druge - zamerio je Janjuš.

- Određene žrtve se povlače i imaju strah, a druge napadaju. Ja napadam. Neke stvari ne mogu da podnesem, na neke stvari ne mogu da ostanem imuna - rekla je Tara.

- Onda ih ne radiš - dobacila je Paula Hublin.

- Meni si psovala ženu, to je nisto. Drugo, ako si tučena i žrtva nasilja, treba da nam pokažeš da to ne valja - nastavio je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još