SHVATILA SAM DA IMAM SREĆE KAD SAM UPOZNALA FILIPA: Aleksandra Prijović iskreno o braku, porodici i odnosu sa Lepom Brenom

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je da li ponekad preispituje svoju ulogu majke i supruge, te je istakla da se trudi da bude najbolja što može.

Prijovićeva se dotakla i maćehe njenog supruga Filipa Živojinovića, Lepe Brene.

Kada ste prvi put u životu pomislili da imate sreće, da ste srećni, uspešni, ostvareni?

- Definitivno kada je moja prva pesma doživela veliki uspeh, kada je moj trud i rad dobio neku veću dimenziju uspešnosti, kada sam upoznala Filipa, a najveća kada se rodio Aleksandar, jer je to, ipak, najveća sreća u mom životu.

Koji je najkorisniji savet koji ste čuli od Lepe Brene?

- Od nje svako može da nauči nešto i svaki njen savet je dragocen. Od nekog ko je toliko uspešan i ima iskustva u životu i poslu, prosto ne može da se čuje nešto što nije korisno i pametno.

Žene se često preispituju da li su dobre majke, gde su pogrešile i da li su pogrešile. Da li vi imate takve trenutke?

- Ne preispitujem se mnogo jer se trudim da u svakom trenutku budem najbolja majka. Greške su normalna stvar i na njima učimo za dalje poteze u životu. Ono što je sigurno, jeste da ću ceo život težiti tome da budem najbolja, a i bolja za svoje dete.

Šta se trudite da poboljšate u braku?

- Mi smo se zavoleli baš takvi kakvi jesmo, i neke karakterne osobine se ne menjaju, a mislim i da ne treba. Naravno da je u braku važan kompromis i da se trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre, ali moram priznati da ih je malo (smeh).

Kažu da muškarci danas nisu više ono što su nekad bili, da li se slažete s tim?

- Pa, ne znam kakvi su nekad bili (smeh), ali moj muškarac je dobar baš ovakakv kakav je danas.

Da li i muškarci u ženama traže ono što je danas možda teško naći – i dobru domaćicu, i majku, i ljubavnicu?

- Ne slažem se s tim. Svaki muškarac je priča za sebe, a onaj pravi će svoju ženu da podrži u svemu što ona želi. Bilo da je domaćica ili poslovna žena, a dobra majka će biti svakako.

Izvor: 24sedam.rs/Kurir.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Pogledajte još