NEMAŠ VIŠE ŽENU: Mina Vrbaški otkrila Nenadu Aleksiću Ša detalje razgovora sa Ivanom! (VIDEO)

Kada se završilo gledanje serije "Fatalna ljubav", Mina Vrbaški došla je do garniture gde su sedeli Filip CarVladimir Tomović i Nenad Aleksić Ša, koji je želeo da sazna detalje razgovora sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić.

- Nemaš više ženu, to samo mogu da ti kažem i rekla mi je da ti to kažem - rekla je Mina.

- Da nemam više ženu? - pitao je Ša.

- Sklonila je burmu sa Instagrama i tako su novinari saznali. Stvari će da ti kupi da se tvoji ne bi trošili, ali to ne znači da ste zajedno. I rekla je da ćete popričati kada izađeš, ali da nikada nećete biti zajedno. Prvo mi je rekla da ti ne kažem ništa, da vidi dokle ćeš da ideš, i onda dva dana pre mog ulaska je rekla ovo - otkrila je Vrbaški.

- A dokle ja to idem? - pitao je Ša.

- Ona vidi to što vidi između tebe i Tare - govorila je Mina.

- Ako je Ivana tako posle svega, nešto mi je to... Ne znam. Ja nemam ženu što sam blejao sa nekim? Svaka čast. Svaka joj čast posle sedam godina... Ja moram da saznam šta je istina - dodao je reper.

- Ja sam sve gledala klipove, kada joj pokazuješ u garderoberu da je voliš, ona kaže: "I ja tebe". Onda kad priđeš i kažeš da ti fali. Ti očigledno nisi svestan. Sve postoji na portalima - istakla je Mina.

- Šta ja radim? Šta ja radim loše? - pitao je Ša.

- Tvoja žena je tebi odbila poziv, ona nije htela sa tobom da se čuje. Rekla je da ne bežiš, jer ispadaš smešniji i da nema potrebe da izlaziš zbog nje - govorila je Vrbaški.

- Ako Ivana tako odustaje od braka, onda joj svaka čast. Užas, tek tako odlazi. Želim da znam sve. Ja ništa ne radim - nastavio je reper.

- Ja sam gledala sve, ne možeš da pričaš. Eto što pričaš da ništa ne radiš, druženjem sa Tarom si doveo to toga - pričala je Mina.

- Kakva je to žena koja ne stoji iza muškarca? Ja ništa ne radim, ušao sam u rijaliti. Ne j*bem, ne ljubim. Boli me bre k*rac, mora da mi bude podrška - pobesneo je Ša.

- Ša, radiš, ta prisnost... - govorila je Vrbaški.

- Nije Ivana ta kriva, ne mora da ti bude podrška - istakao je Tomović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još