NAJVEĆI HUMANITARAC U SRBIJI: Meridian donirao 100 miliona zdravstvu Srbije

Ceo svet čeka da se život vrati u normalu, u Srbiji je vakcinacija u punom jeku – ali nema opuštanja u borbi protiv korone. Najveću zahvalnost na ovoj borbi dugujemo lekarima i medicinskim sestrama.

Zbog toga ni u kampanji solidarnosti ne sme biti predaha. Kompanija Meridian, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću u celom regionu, mesecima je na terenu sa samo jednim ciljem – olakšati udar na zdravstvene sisteme izazvan najvećom pandemijom u poslednjih stotinak godina.

Za ovaj plemeniti cilj, samo u Republici Srbiji, Meridian je namenio i donirao više od 100 miliona dinara, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Kreveti i donacije za domove zdravlja

Zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici... Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta. Od početka pandemije Meridian je obišao više od 60 zdravstvenih ustanova u našoj zemlji.

Donacija Vladi Crne Gore

I u čitavom regionu, kompanija Meridian mesecima vodi kampanju humanosti i solidarnosti. O tome svedoči i nedavno upućena vredna novčana donacija Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Medicinska oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Volonteri Meridiana u RS i Federaciji BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi kao i najbolji studenti – jer uprkos krizi život se odvija dalje.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
12 komentara
 1. Bane says

  Ovim tempom će do kraja pandemije dogurati do cifre od 200 miliona! 👏

 2. Djole says

  Kako bi sve mnogo bolje bilo kad bi ostale kompanije pratile ovaj primer!

 3. Di naria says

  Kao i uvek prvi kada treba pomoći ,neverovatno šta rade ljudi za nas narod

 4. Maras!!! says

  Na mene je meridian ostavio utisak kod pomoci za malu Sofiju,svaka cast

 5. El Matador says

  Trebale bi i ostale firme da se ugledaju na Meridian ne staju sa humantiranim akcijama

 6. Mara457 says

  Dela govore vise od reci a meridian svuda ima dela.Moram ih pohvaliti ,probudili su svest i kod mene da bar sms porukom pomognem nekome.A to je nesto najmanje sto svako od nas moze

 7. Lav says

  Činjenice su neumoljive svaka čast i poštovanje Meridianu na humanom radu i donacijama

 8. Napredak says

  Svaka cast Meridianu na svemu do sad ucinjenom,na humanitarnim akcijama i donacijama,ovo je doprinos zajednici koji se nikad ne sme zaboraviti..

  1. Gemo says

   I dalje ne staju, i dalje su uvek na orvoj liniji fronta, svaka im cast. Definitivno kompanija vredna svakog postovanja

 9. Teemo says

  Mnogo treba pomoci u danasnje vreme. Nije ni malo lako a meridian je tu za svoj narod

 10. Poppy says

  Tako treba bravo za meridian samo nastavite ovako vasa humanost se ceni

 11. Palasio says

  Ja nemam reči za ovu kompaniju i njenu humanost

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.