Partizan i Vojvodina favoriti

BEOGRAD, 4. aprila 2011. (Beta) - Treneri Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine i Slobode Sevojno ocenili su u ponedeljak da njihovi timovi imaju šansu da se nadju u finalu fudbalskog Kupa Srbije, bez obzira na rezultat iz prvog meča.

"Da se ne lažemo, Partizan ima veliku prednost, ali ja sam optimista i pored dva gola zaostatka. U fudbalu je sve moguće, tako da ćemo dati sve od sebe. Neka bude i 2:0 za nas, pa da penali odluče pobednika", rekao je novinarima trener Zvezde Robert Prosinečki.

U polufinalnim mečevima Kupa Srbije nema produžetaka, već se u slučaju nerešenog rezultata posle dva meča izvode penali.

Crvena zvezda u sredu od 17.00 na svom terenu dočekuje Partizan koji je u prvom meču pobedio sa 2:0, dok će u Novom Sadu u 14.00 Vojvodina igrati protiv Slobode Sevojno koju je prethodno savladala sa 2:1.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević rekao je da mu je "opsesija da Partizan postigne gol u revanšu".

"Znamo šta nas čeka na Marakani, ali imamo jasan cilj i strategiju po kojoj ćemo igrati. Ne odstupamo od našeg načina igre. Nećemo se braniti, jer nam je jedina želja da što pre damo gol", rekao je Stanojević.

Pogledajte još