Tejga i Adiju napao zbog devojke

Fudbaleri Partizana Dominik Adija i Prins Tejgo napadnuti su u nedelju oko 15 časova u bašti kafića „Scenarijum“ u naselju Belvil u Novom Beogradu. Kako Žurnal saznaje fudbaleri crno-belih su posle treninga svratili u kafić  i seli za šank. Ubrzo su poželeli da promene ambijent i pozvali su konobaricu da im obezbedi sto u prepunoj bašti.

Posle kratke konverzacije, očigledno neuspešne, fudbaleri su ustali i pošli sami da traže mesto. Pitali su jednu devojku koja je sedela sama za stolom da li je slobodno, ona je rekla da nije , a oni su seli jer navodno nisu razumeli odgovor.

Devojka revoltirana potezom  reprezentativaca Gane mobilnim telefonom pozvala je  svog druga , koji je ekspresno stigao i počeo verbalnu raspravu sa Adijom i Tejgom. Posle obostrane razmene grubih reči mladić je šutnuo Dominika Adiju u cevanicu i uhvatio ga za gušu, a zatim sa devojkom krenuo ka obližnjem parkingu. Seli su u mercedes M 320 crni metalik beogradskih tablica i krenuli ka centru grada.

U međuvremenu očigledno uplašeni i zbunjeni Tejgo i Adija pozvali su policiju koja je ubrzo stigla na mesto incidenta, koje se nalazi u blizini zgrade u kojoj žive dvojica fudbalera Partizana. Ovoj nemiloj sceni prisustvovalo je više desetina građana, koji su mirno pijuckali pića na prolećnom suncu.Policija je uzela iskaze očevidaca i odvela fudbalere da daju izjave u stanici MUP-a u ulici Despota Stevana.

Napadač na reprezentativce Gane i devojka privedeni su sat posle incidenta na informativni razgovor, a prema nezvaničnim informacijama tvrdili su da su fudbaleri Partizana bili nepristojni.

Očevidac, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da fudbalere crno-belih viđao i ranije u ovom kafiću, ali nikada nije bilo problema jer ističe da svaka zgrada u blizini ima sopstveno obezbeđenje i da su gosti uglavnom stalni, kao i da se mnogi poznaju. Mladić tvrdi da je čitav događaj snimljen kamerama koje se nalaze u neposrednoj blizini kafića, pa će policiji biti olakšan posao da utvrdi ko je kriv za ovaj nemili incident, pred revanš Kupa Crvena zvezda – Partizan u sredu na Marakani.

Ostali u Belvilu

Posle napada u Novom Beogradu, i izjava datih u stanici policije u Ulici despota Stevana, tamnoputi fudbaleri Partizana su se vratili u Belvil u stanove koje su dobili na korišćenje od crno-belih.

U ponedeljak u poslepodnevnim satima predviđeno je da treniraju u „Zemunelo”, ali je i pre incidenta odlučeno da taj trening bude zatvoren za javnost.

Izvor: www.zurnal.rs

Pogledajte još