Na "Mosbildu" šest srpskih fimi

BEOGRAD, 5. marta 2011. (Beta) - Na Međunarodnom sajmu građevinarstva i enterijera "Mosbild", koji počinje u utorak u u Moskvi, učestvovaće šest srpskih kompanija u organizaciji Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA)

Kako se navodi u saopštenju, na nacionalnom štandu Srbije predstaviće se firma za proizvodnja elektroinstalacionog materijala Aling konel (Conel), proizvodjač metalne galanterije "Antić Kosta" i kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u gradjevinarstvu "Karbon".

Učestovaće proizvodjač betona i opreme za gradjevinarstvo kompanija "Simi", proizvodjač prozora i vrata "Domis" i firma za proizvodnju hemijskih proizvoda za gradjevinsku industriju "Kores sistem" (Cores System).

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije je istakla da je ovo treći zajednički nastup srpskih firmi na moskovskom sajmu gradjevinarstva u organizaciji te agencije. Ovogodišnji nastup na sajmu SIEPA organizuje uz tehničku podršku USAID Projekta za razvoj konkurentnosti.

Pogledajte još