Hana ne zna da se mama i tata razvode

- Hani nisam rekla da mama i tata više nisu zajedno i to se neće skoro dogoditi. Ona sada ne treba da zna šta se dešava da ne bi patila - rekla je Nataša Bekvalac u intervjuu za magazin “Gloria”.

- Kad je reč o emocijama, to nisu stvari koje se rešavaju lako. Vreme zaista najbolje leči, a rad i druženje sa Eminom Jahović su mi dosta pomogli. Dajem maksimum. Da li sam uspela, videće se za desetak godina - rekla je Nataša.

Kako kaže, to što Danilo više ne živi sa njima ćerki objašnjava time da je to zato što ima previše posla, pa ne može da bude stalno kući, a rekla je da je bivši vaterpolista često sa devojčicom.

- Hana viđa oca. Danilo je uvek bio divan otac. Dolazi kod nas i njih dvoje u našem stanu provode zajedničke trenutke. Odlaze na ručak, u šetnju... Hana je srećno dete - objasnila je pevačica. Na pitanje da li dalje nosi burmu, Nataša kaže da ju je posle sedam godina prvi put skinula pre nekoliko dana. Kada su u pitanju tetovaže iz vremena najveće ljubavi sa Dačom, otkrila je da ih neće dirati.

Izvor: Blic

Pogledajte još