ZABORAVITE G TAČKU: Šta ženama garantuje vrhunac u seksu?

Budući da je muškarcima mnogo lakše da dožive orgazam tokom klasičnog seksa sa penetracijom, pitanje ženskog vrhunca i kako doći do njega je postalo najvažnije.

Da, godinama već traje rasprava oko famozne G tačke, i jedni tvrde da je ona jedini pouzdani put do vrhunca, dok drugi smatraju da je cela ova priča – obična izmišljotina.

Ono što je činjenica je da je ženama u većini slučajeva neophodna dodatna stimulacija, budući da manje od 20 odsto dama može da doživi vrhunac samo na osnovu seksa sa penetracijom.

U redu, svi znaju da je ključ u klitorisu, ali koliko muškaraca zaista zna gde se tačno nalazi ta magična tačka koja otvara vrata ženskog zadovoljstva.

U klitorisu se nalazi više od 8.000 nervnih završetaka, i zbog toga je on veoma osetljiv.

Međutim, nije svaka tačka na njemu podjednako senzitivna.

Stručnjaci za seks navode da se ubedljivo najviše nerava nalazi sa leve strane klitorisa i to u gornjem kvadrantu, i to je to magično mesto koje morate da pronađete.

Ova tačka je i centralno mesto u orgazmičkoj meditaciji, i savetuje se da stimulacija blagim kružnim pokretima traje 15 minuta.

Na ovaj način će, kako tvrde zagovornici ovakve meditacije, orgazam biti mnogo jači.

Nikad nije kasno da se nauči nešto novo, pa je ovo i odlična prilika za muškarce da svoju tehniku za stimulaciju klitorisa dovedu do savršenstva.

Izvor: Objektiv.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još