Sander Van Doorn dobitnik važnog priznanja

Sander Van Doorn, jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva koji će 21. maja nastupiti na prvom beogradskom Sensation-u, nedavno je ovenčan i prestižnim priznanjem “Silver Harp” na Buma Harp Gala ceremoniji u Holandiji.

“Silver Harp” je jedna od najvažnijih nagrada u svetu elektronske muzike. Iako se dodeljuje Dj/producentima u usponu, Sander je priznanjem ovenčan kao „muzička sila koja se ne zaustavlja od 2006. godine”.  Pre pet godina probio se na svetsku „dance” scenu ušavši među 100 DJ Magova. Danas je na 12 poziciji na istoj listi. Pored uspeha na klupskoj sceni, Sander dominira i radio stanicama. Njegovi singlovi „Love is Darkness” i nedavno izdat „Koko” već su postali hit iako je „Koko” objavljen pre manje od deset dana. Na youtube stranici, ovaj singl broji blizu 30.000 pregleda.

Pošto je Sander bio sprečen da prisustvuje ceremoniji, organizatori su mu priredili pravo iznenađenje angažovanjem Armina Van Burena da mu preda nagradu u avionu. Maskiran u stjuarta, Armin se pojavio pored Sandera i predao mu nagradu.

Kada su Tiesto i Armin primili nagradu „Harp” pomislio kako je to vrlo važno tako da sam počastvovan što sam ja nagrađen ove godine. Još sam više iznenađen i počastvovan zato što mi je nagradu lično predao Armin. Bio je to neverovatan dan za mene.” – rekao je Sander Van Doorn.

Pogledajte još