Rednap: Prodajemo Bejla za 80 miliona funti

BEOGRAD, 5. aprila 2011. (Beta) - Trener Totenhema Hari Rednap rekao je da bi uprava kluba prodala fudbalera Gareta Bejla za 80 miliona funti, preneli su britanski mediji.

"Mančester junajted je prodao Kristijana Ronalda Real Madridu za 80 miliona funti. On je Portugalac i sigurno mu više odgovara život u Španiji nego u Mančesteru, ali na kraju se taj transfer ispostavio kao dobar posao", rekao je Rednap, preneo je list Gardijan.

"Ako bismo prodavali Bejla sigurno ne bismo pristali na manje od 80 miliona funti. To bi bila neverovatna suma, ako ga ikada budemo prodavali", dodao je trener Totenhema.

Bejl ove sezone pruža dobre partije, a ove sezone pažnju na sebe skrenuo je "het trikom" u utakmici protiv Intera na Đuzepe Meaci u Ligi šampiona. On je nedavno izjavio da razmišlja o odlasku u jedan od inostranih klubova, ali Rednap još ne želi da ga pusti.

"Kako biste našli zamenu za takvog igrača? To bi bilo veoma teško. Ne bismo želeli da prodamo fudbalera kakav je Garet Bejl, pošto pokušavamo da izgradimo tim i klub. Posle njega bi (Luka) Modrić želeo da ode, a zatim i ostali igrači", rekao je Rednap.

"To mi se dogodilo u Vest Hemu. Pustili su Rija (Ferdinanda) da ode a zatim i Frenka (Lamparda), a ostali su ih sledili", dodao je on.

Fudbaleri Totenhema večeras od 20.45 igraju na Santjago Bernabeu protiv Real Madrida, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona

Pogledajte još