BEŽE OD PROBLEMA GLAVOM BEZ OBZIRA: Ko su najveće kukavice Zodijaka?

Hrabrost je jedna od najcenjenijih ljudskih osobina, a ako ste skloni tome da verujete astrologiji, da li će je neko posedovati zavisi od horoskopskog znaka u kom je osoba rođena.

Neki horoskopski znakovi poznatiji su po svom kukavičluku, a četiri znaka se posebno ističu.

Ribe

Ribe su pametne, ali su i poprilično velike kukavice. Kad dođe teško vreme, oni su najmanje pouzdan horoskopski znak. U vremenima krize pobeći će glavom bez obzira.

Strelac

Strelci nemaju osećaj odgovornosti. U sukobima se često izbezume, a kasnije se pretvaraju kao da ništa nije bilo. Nikada neće priznati da su nešto pogrešili i prebaciće krivicu na druge.

Blizanci

Blizanci se često hvale kako se baš ničega ne boje, ali su u stvarnosti prave kukavice. Kada se od njih zatraži da se suoče sa nekom pravom, kriznom situacijom, neće proći mnogo vremena dok se ne povuku i ne priznaju poraz.

Škorpija

Škorpije nisu samo kukavice nego i prevaranti. Ako ih zamolite za pomoć, postoji velika verovatnoća da će nestati baš u onom trenutku kada vam budu najviše potrebni. Mnogo su tvrdoglavi i sami sebi ne žele da priznaju da nisu baš tako hrabri kao što možda misle.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još