Ostrvo iz snova - Necker Island

Ako neko zna da uživa sa stilom, u dubokoj privatnosti, bez suvišnog glamura, ali sa svim pogodnostima neograničenih finansija, onda je to Sir Ričard Brenson (Sir Richard Branson), vlasnik kompanije "Virgin" i jednog od najlepših ostrva na svetu Necker Island! Pogledajte ovaj raj na Zemlji!

Sir Ričard Brenson, jedan od najvećih preduzetnika na svetu čiji plod je "Virgin", poznat je kao osoba sa stilom življenja koji podrazumeva nerazbacivanje novcem na napadne pokazatelje (ogromnog) bogatstva, već uživanje u komforu i privatnosti. Upravo je to razlog zašto je 1985. godine Brenson kupio ostrvo Neker (Necker Island) i na njemu izgradio vilu koja, što je vrlo bitno, zadovoljava sve ekološke standarde i većinom je izgrađena od drveta koje su obrađivali najpoznatiji stolari sveta.

Necker Island sa istoimenom vilom se nalazi u srcu Britanskih Devičanskih ostrva (British Virgin Islands), u Karipskom moru, šezdesetak kilometra od Portorika.

Na ovom raskošnom, ali vrlo prijatno izolovanom ostrvu, gosti mogu da uživaju u čarobno plavom moru, prelepim peščanim plažama, tropskim biljkama, ali i pravom luksuzu - džakuzijima, teniskim terenima, bazenima, udobnim sobama...

Osim što sam Brenson sa porodicom i prijateljima iz džet-set sveta uživa na Necker Islandu, vilu je moguće i iznajmiti sa svim neverovatnim pogodnostima po ceni od 15 do 38 hiljada evra za noć.

Na ovom ostrvu iz snova, koje se nalazi na devetom mestu na top listi najlepših i najvrednijih ostrva na svetu, uživali su, pored ostalih, i: pokojna princeza Dajana (Diana), Stiven Spilberg (Steven Spielberg), Robert De Niro, Harison Ford (Harrison Ford), pokojni Majkl Džekson (Michael Jackson), Maraja Keri (Mariah Carey), Opra Vinfri (Oprah Winfrey), Naomi Kempbel (Naomi Campbell), Dejvid Bekam (David Beckham)...

Poznate ličnosti se za Necker Island odlučuju zbog njegovog luksuza sa stilom (bez zlata i napadnih elemenata), ali i zbog izolovanosti koja ih "štiti" od paparaca što je ovom ostrvu donelo titulu "celebrity gateway".

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU!

Pogledajte još