DVE I PO NEDELJE BIO JE U BOLNICI: Danica Krstić o poslednjim danima Aleksandra Sanje Ilića

Pevačica Danica Krstić, nekadašnja članica grupe "Balkanika" otkrila je kada je poslednji put videla pokojnog Sanju Ilića, kao i kako je proveo prethodnih godinu dana.

Naime, Danica koja je bila od svoje 16. godine u pomenutoj grupi uključila se tokom emisije "Premijera vikend specijal" kako bi, kako je rekla, olakšala Andreju Iliću, ali i govorila o velikanu poput Sanje.

- Relativno skoro smo se videli i išli na piće. Ja sam dala ostavku u bendu, ali smo nastavili da se družimo. Njegova želja je bila da se ne zna da se zarazio i da mu je loše. Kolegama i meni je jako teško jer je svima nama ispunio jako veliki deo života i proveli smo prelepe trenutke sa njim. On će nastaviti da živi kroz sva svoja dela i muziku koju je ostavio - rekla je pevačica i dodala:

- Sanja je poznat po tome što je bio veliki borac i nije dopuštao da ga bilo šta ometa u životu. Ja imam informaciju da je poslednje dve i po nedelje bio u bolnici. Znam da je inače uživao na Kosmaju u svojoj vikendici pre toga. Nemam informaciju kako se zarazio. Otkako je bio u bolnici nismo se čuli. Ja sam Andreju samo pustila poruku i izjavila saučešće. Verujem da ga sada svi zovu. Ako ništa drugo, da mu skratimo muke, pa mi, njegove kolege iz benda, da se javimo novinarima.

Podsetimo, danas, 7. marta 2021. godine preminuo je muzičar i frontmen grupe "Balkanika" Aleksandar Sanja Ilić od posledica kovida 19. Sanja je bio srpski arhitekta, kompozitor i muzičar. Rođen je 27. marta 1951. godine u Beogradu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: dannicakrstic/Instagram

Pogledajte još