PUKAO PO SVIM ŠAVOVIMA: Maja Marinković i Milan Janković Čorba u konfliktu zbog Janjuša! (VIDEO)

Maja Marinković i Milan Janković Čorba su ovog popodneva ušli u sukob, a za sve je bio okidač klip koji je Čorba pogledao zajedno sa Majom, a na kom je bio Marko Janjušević Janjuš i ona. Oni su se raspravljali, a Marko Đedović i Jovana Tomić Matora su bili sa njima.

- Idem u wc, i ona stiže do vrata, vraća se, uzima čašu, ćuti, kreće. Otišla je, i šta god da je radila, vratila bi se pre. Ja sve znam, ja znam da Janjuš peva pesme, ona nije ni razmišljala, da prikrije ili nešto - dodao je Čorba.

- Sprdala sam se! I priča se za devojku da si je*ao ovde - vikala je Maja.

- Ja sve znam, ja znam da ga voli! Nisam ja lud, a ovamo kao imamo emociju, ona ispred wca, ispred njega, alo - nastavljao je Čorba.

- On je samo tražio razlog - dodala je Maja.

- Ona je trebala da vežba da je prođe, nije ni vežbala, ona nije odmah otišla, nego je igrala i ovo radila - dodao je Čorba.

- Razumem ja šta pričaš! Ti si dan pre nego što se ovo izdešavalo, rekao da pusti, da treba vremena, i ti si njeno stanje emocija svakako znao. Misliš isto što i mi mislimo. Ona negde voli Janjuša, to ne može brzo da prođe, sve se to izdešavalo, i ti imaš ženu, voliš je isto - dodao je Đedović.

- Kada mu masiram stopala, on kaže da mu je isto radila i bivša žena - nastavljala je Maja.

- Ma on je sve ovo znao! Ceo svet je video - dodao je Đedović.

- Ne može preko mene! - vikao je Čorba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.