OSEĆAM SE KAO SAUČESNIK U ZLOČINU: Tara Simov grcala u suzama nakon saznanja da Aleksićeva supruga želi razvod (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u "Zadruzi", voditelj Milan Milošević zamolio je Taru Simov da prokomentariše zvaničnu informaciju koju je ranije saopštio Nenadu Aleksiću Ša, da njegova supruga Ivana želi razvod. Tara je jedva pustila glas i počela da plače.

- Ja ne znam šta da kažem. Osećam se krivom za to što se dogodilo, što se nisam sklonila. Krivo mi je, osećam grižu savesti. Da je Nenad bio inicijator toga, bilo bi drugačije. Ovako se osećam kao saučesnik u zločinu. Izjeda me ovo. Sve me je saseklo. Ne mogu da se sastavim. Vidim koliko je i njemu loše. Ja plačem već danima. Ne znam šta moji misle. Ja sam ustala i rekla da ga volim i stojim iza toga, on stoji iza svog. Sj*bana sam - rekla je Tara.

- Ti si proglašena za najlojalniju osobu u "Zadruzi" - otkrio je voditelj.

- Ja sam taj lik, nikad nikog ne bih prodala. Drago mi je da su gledaoci glasali na taj način. Prvi put sam sa Sandrom danas pričala o tome šta je meni, ni Marku to nisam rekla. Idem po kući kao utvara, ne znam ni što plačem - dodala je Simova.

- Ja Taru ne krivim ni za šta, uopšte. Ako je neko kriv, ja sam sam kriv. Dobio sam poruku preko Kenana da se sklonim od Tare, nisam kapirao da je to toliko ozbiljno - istakao je Ša.

- Ja to nisam znala. Meni je Nenad samo rekao da njegovoj supruzi smeta kada se grlimo i ležimo na istom krevetu, to od toda nismo radili - rekla je Tara.

- Vi niste ni svesni od emocija šta radite - poručio je Kristijan Golubović.

- Ja sam nju gurao od sebe. Očigledno nisam pazio dovoljno. Ja Taru nisam gurao od sebe jer mi ne prija, nego zbog ovoga - istakao je Ša.

- Ša, kakve su tvoje emocije prema Tari? - pitao je voditelj.

- Nisam zaljubljen u nju, prija mi. Dopada mi se, ali sam pazio šta radim. Mislim, pazio... - prokomentarisao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.