ALEKSANDRA JANKOVIĆ ISKRENO: Napravila sam veliku pauzu u karijeri, imam tu slobodu da mogu kako hoću!

Glumica Aleksandra Janković koja je naročito poznata pozorišnoj publici, gostovala je danas na televiziji K1 i istakla kako nikako ne voli da je loše volje, te da na sve probleme u životu uvek gleda kao izazove.

Aleksandra je sa gledaocima kraj malih ekranima podelila neke dragocene životne savete.

- Dosadno mi je biti u lošem raspoloženju, i u problemima. Bivala sam, naravno,i biću, ali na probleme bi uvek trebalo gledati kao na izazove. Trebalo bi se truditi da ih rešimo. Jako sam rano, još kao dete, to shvatila. Nije to bilo na racionalnom nivou, više kao neki impuls koji sam osetila. Da tako treba – rekla je Aleksandra u emisiji "Kec na jedanaest".

Glumica je istakla i da se oduvek trudi da bude slobodna i da joj je to vodilja u životu.

- Jedini pravi motiv i želja su mi da budem slobodna. Bogata sam u tome da mogu kako hoću, nikada se novcem nisam rukovodila. Uverena sam da naše duše znaju kojim putem trebaju ići. Tako sam i ja u stomaku osetila da mi je mesto u Subotici, u pozorištu, u predstavi „Ko se boji Virdžinije Vulf“.

Glumica je kazala i da je napravila veliku pauzu u karijeri zato što se u jednom trenutku mnogo umorila, a život kako kaže – ne čini samo posao.

- Napravila sam veliku pauzu u karijeri. Šest godina nisam ništa ozbiljnije snimala. Želela sam da se vratim sebi jer sam se istrošila. Gluma uzima celog tebe i veoma je zahtevan posao, a život nije samo posao. Mislim da bi svi trebalo da živimo po principu „posao-akcija“. Ja sam mnogo radila, a onda sam mnogo i odmarala. I u tom periodu sam sazrela i kao biće i kao žena i sa uzbuđenjem sam prihvatila ulogu Vesne u seriji „Azbuka našeg života“. To mi je prva glavna televizijska uloga i moram vam reći da su suština glavne uloge disciplina i organizacija. Ustajala sam svako jutro u četiri, a u krevet išla u osam sati uveče. Snimanja su trajala po 12 sati. Seriju ćemo gledati u septembru i sigurna sam da ćete je svi voleti. Scenario je fantastičan, nema negativnih likova i u svakome od njih će se mnogi pronaći – rekla je Aleksandra na K1.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: K1 Televizija/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.