PEKAR, LEKAR, APOTEKAR: Koje je idealno zanimanje za svaki horoskopski znak?

Da li volite svoj posao? Ako ste razmišljali o promeni zanimanja ili osvajanja nekog drugog radnog mesta, pogledajte koje je idealno zanimanje za vaš horoskopski znak.

OVAN

Ovnovi vole akciju i uzbuđenje, tako da bi se savršeno uklopili u policiji. Takođe, bilo koji posao koji od njih iziskuje fizičko ulaganje biće pun pogodak. Mnogi Ovnovi možda imaju uspešan posao u kancelariji, ali sigurno potajno maštaju o tome da rade nešto uzbudljivije.

BIK

Jedino što Bikovi više vole od hrane je da uposle ruke i stvore nešto. Bikovi su odlični kuvari i sigurno bi uspeli svoju kulinarsku karijeru da uzdignu na viši nivo radeći u ekskluzivnim restoranima ili na televiziji.

BLIZANCI

Blizanci su vrlo inteligentni i vole da konstantno nešto uče. Za njih bi bilo idealno da budu nastavnici ili profesori, jer bi svoju žeđ za znanjem i entuzijazam uspešno prenosili na učenike koje podučavaju.

RAK

Rakovi imaju izraženu potrebu za brigom o drugima, zato je idealno za njih da budu socijalni radnici. Pošto ovaj horoskopski znak saoseća sa ljudima koji su prošli kroz isto što i on ili njegova porodica, preporučuje se da se Rakovi bave slučajevima koji su im bliski.

LAV

Lavovi vole da budu u centru pažnje, tako da bi bilo odlično da se bave glumom. Kažu da ovaj horoskopski znak ima urođen talenat za ovu profesiju, pa bilo da izaberete pozorište, reklame ili film, nećete pogrešiti.

DEVICA

Devica je vrlo pedantan znak i zbog toga mogu da budu odlični pisci ili lektori. Ovaj prirodni talenat možete podstaći studijama jezika ili književnosti.

VAGA

Ovaj prefinjeni horoskopski znak voli da dekoriše, zbog čega je idealno za njih da se bave unutrašnjom dekoracijom. Vage obično žive u prelepo dekorisanim domovima, pa zašto ne bi iskoristili taj talenat kao vid zarađivanja za život. Vage su odlične u bilo čemu što ima veze sa dizajnom, pa bi se i u poslu modnog kreatora odlično snašli.

ŠKORPIJA

Škorpije vole misterije, a još više vole da ih rešavaju. Ako su Škorpije za nešto rođene, to je za posao privatnog detektiva. Ovaj znak voli da radi samostalno i zato bi bili najsrećniji da imaju svoju firmu za detektivske usluge.

STRELAC

Ovaj znak mrzi radno vreme i rutinu, zato je za njih idealno da zbog posla moraju da putuju. Idealno zanimanje za Strelčeve je turistički vodič. Takođe, strelčevi vole avanturu, pa bi se odlično snašli kao treneri nekog ekstremnog sporta. Za Strelčeve je san da se bave poslom u kom se neće osećati kao da rade.

JARAC

Ako neki znak ume da se snađe u trgovini nekretninama, to su Jarčevi. Tvrdoglavi jarac je odličan biznismen, a prodaja nekretnina bi mu išla ko od šale.

VODOLIJA

Inovativne i humane vodolije bi najviše volele da se u isto vreme bave naukom, ali i da sačuvaju planetu. Ovaj inteligentan znak je uvek ispred svog vremena zato je za njih idealno da se bave "zelenom" tehnologijom koja čuva životnu sredinu.

RIBE

Ribe su tople osobe koje vole da se brinu o životinjama. Za njih je idealno da budu veterinari.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.