NAŠAO SAM PRAVU: Filip Krajinović iskreno o ljubavnoj vezi sa Anđelom Novčić

Filip Krajinović, jedan od najistaknutijih mladih tenisera govorio je o profesionalnim planovima, odricanju, zbog čega još uvek nije osnovao porodicu i kako održava vezu na daljinu sa Anđelom Novčić, takođe nekadašnjom sportistkinjom.

Dvadesetdevetogodišnji rođeni Somborac, koji uživa u emotivnoj vezi s nekadašnjom sportistkinjom, Čačankom Anđelom, otkrio je da je pred njim vrlo zahtevna sezona, da ga sijaset mečeva tek čeka i da se nada najboljem rezultatu, koji bi u ovom momentu značio da sa 30. pozicije na ATP listi pređe na 20, a potom uđe i u prvih deset.

Trenutno ste u jeku priprema za turnir u Dohi, koji su vam dalji planovi?

- Putujem u Dubai, a potom me čeka Majami. Preda mnom je sezona velikih turnira, srećom, dobro sam krenuo i nadam se da ću tako i nastaviti. Sve ovo s koronavirusom mnogo nas je poremetilo, nije lako igrati bez publike, ali budući da se ceo svet nosi s tim, ni nama ne preostaje ništa drugo nego da se prilagodimo i nastavimo normalno da živimo i radimo. Treba da budemo srećni što tenis uopšte živi, što se turniri održavaju. Spreman sam za sve što budućnost nosi i nadam se najboljem.

Čekate li da se penzionišete pa da prionete na realizaciju planova i želja koji se tiču osnivanja porodice?

- Sigurno je da su ta dva plana povezana. U narednom periodu ne mogu da budem fokusiran ni na šta drugo osim na tenis. Pre nego što se upustim u porodične zavrzlame voleo bih da se prvo ostvarim profesionalno i obezbedim finansijski.

U kojoj meri vaši planovi utiču na razvoj veze s nekadašnjom teniserkom Anđelom Novčić?

- Budući da se i sama bavila sportom, Anđela me najbolje razume. Delimo iskustva, putujemo, retko kada smo razdvojeni i podržavamo jedno drugo. Svaki čovek koji se ozbiljno, profesionalno bavi sportom kazaće vam da je takvu osobu teško danas naći, stoga kada je nađeš, ti je ne puštaš.

Svojevremeno ste priznali da, kao i u svakoj drugoj vezi, i u vašoj ima problema. Kako se nosite s razmiricama?

- Oboje umemo da se durimo, jer težimo da budemo u centru pažnje. Budući da polako postajem svestan svojih mana, počeo sam da radim na sebi kako bih bio najbolji emotivni partner. Nisam ljubomoran, ali sam poprilično težak. Tražim potpunu posvećenost i razumevanje. S druge strane, vrlo sam tolerantan i volim da sam od pomoći svojoj devojci u ostvarenju njenih ciljeva.

Izvor: Story.rs
Foto: krajinovic_filip/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.