Ceca je dama, ne dirajte je, tvrdi otac pevačice

Slobodan Veličković, otac folk dive Cece Ražnatović, protiv koje je podignuta optužnica, iščekuje početak suđenja i tvrdi da njegova ćerka ni za šta nije kriva. Veličković tvrdi da je čitav proces nameštaljka, s druge strane na neke Veličkovićeve izjave, kao na primer, da će "pobiti sve koji mu uhapse dete" moglo bi da reaguje javni tužilac.

S druge strane portparol republičkog javnog tužioca Tomo Zorić nije želeo za S media da komentariše da li bi Slobodana Veličkovića, oca folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović mogla da zadesi slična sudbina kao što je 2009. godine Damira Dokića, oca teniserke Jelene Dokić.

Cecin otac spreman na sve

Na pitanje da li će tužilaštvo Veličkovićeve izjave da će “pobiti sve koji mu hapse dete”, shvatiti kao ozbiljnu pretnju upućenu državnim organima ili će to tretirati kao emotivni nastup očajnog roditelja, odgovorio nam je:
- Nemam komentar na takve izjave – bilo je sve što je rekao Tomo Zorić, iako smo ga zamolili i da povuče paralelu između ovog i Dokićevog slučaja!

Naime, Cecin otac je slično kao Jelenin, zapretio, ali ne ambasadorki Australije, već nadležnim organima, a putem izjava za medije! Dokić je zbog toga bio u zatvoru čak godinu dana!

(old_image)

- Ja sam spreman na sve. Ja ću pobiti sve koji mi dete uhapse. Šta će meni bilo šta u životu. Imam 62 godine, ne treba mi ništa, al’ neće niko moje dete da hapsi. Ne... Moje dete je pošteno – izjavio je Slobodan Veličković za Puls, a to preneli skoro svi srpski dnevni listovi.

- Moja ćerka je dama. Srbija to mora da shvati! Hapsili su je za vreme "Sablje", optužujući je da krije Legiju, pa evo opet sad pred izbore. Sve je to politička farsa. Ja sam spreman na sve! Imam 62 godine i ne treba mi ništa u životu, al neće niko moje dete da hapsi. Zašto je pre osam godina, kada je bila uhapšena, nisu osudili nego je sada opet zafrkavaju?! Nek joj uzmu vilu, napraviće njoj tata drugu - kaže Slobodan Veličković u intervjuu za "Puls".

Kad moja suza poteče neče biti dobro

On ističe da retko priča sa Cecom o poslednjim događajima jer ne želi da je opterećuje.

- Udarili su na moje dete i svete joj se za sve što nisu mogli Željku da urade. Pa klub je propao jer ona to nije znala da vodi. Ona nema pojma o tome. Moja suza kada poteče neće na dobro da izađe - kaže vidno potresen Cecin otac.

Dok on okopava baštu i gaji stoku u Žitorađi, Cecina mama je otputovala na Kipar kod druge ćerke Lidije, koja je takođe optužena za malverzacije sa fudbalerima.

- Supruga mi se razbolela, a morala je da ode na Kipar da čuva unuče kako bi Lidija došla u Srbiju, inače bi je optužili da je pobegla. Strašno šta smo doživeli. Ja ovde u Žitorađi skupljam jaja na imanju i obrađujem baštu kako bi moja deca i unuci jeli domaću hranu. Sve sam svojim radom stekao, kao i Ceca. Ona je u tu kuću što hoće da joj oduzmu uložila dva i po miliona evra od prodatih CD-ova i nastupa. Ajd da vidim kada joj uzmu ko će da se useli u nju - ističe Slobodan i dodaje:

- Ceci sam rekao: „Sine, glavu gore, ima tata sve." Ja nemam reči šta joj rade. Najveću srpsku legendu optužuju za glupost. Tako su uradili i sa Džajićem - revoltiran je Slobodan.

Danima građani, kolege i javne ličnosti podržavaju Cecu, međutim ona ne izlazi iz kuće. Njena deca Anastasija i Veljko protekle nedelje nisu išli u školu, a njeni bliski prijatelji kažu da je smršala, da slabo jede i da mnogo puši. Ipak, kako navode, trudi se da održi psihičku stabilnost kako bi decu zaštitila od patnje i sebe ojačala pred suđenje.

Pogledajte još