U APOTECI SME DA BUDE SAMO JEDAN KUPAC, A OVI ORGANIZUJU KONCERTE: Katarina Živković besna zbog nastupa "Crvene jabuke" usred pandemije!

Pevačica Katarina Živković ogorčena je zbog održanog koncerta "Crvene jabuke" u Kombank dvorani u Begradu, u jeku pandemije koronavirusa, povodom čega se oglasila na Instagramu.

- Da li je ovaj koncert možda bio za vakcinisane ili je otkriveno da korona ne ide na jabuke? Ne znam šta je posredi, ali se neko ozbiljno igra našim mozgovima. A za vikend zatvaramo restorane, držimo distancu, plaćamo poreze kao da radimo puno radno vreme i sedimo kod kuće.
Nisu dozvoljena nikakva okupljanja, slave, svadbe, prolave, ustakmice, ali zato Kombank dvorana može. Zašto Crvena jabuka može? Gde je ovde komunalna sa kamerama da snimi ovu sramotu i zašto se ovaj događaj nije satanizovao isto kao i razne ilegalne žurke i nastupi naših pevača koji su prekinuti i zbog kojih su mnoge javne ličnosti bile izložene medijskom linču i novčano kažnjene kao organizatori istih? Po čemu je ovo okupljanje drugačije od ostalih? U klubovima se zbog glasnije muzike upadalo kao da su unutra teroristi, a za ovaj koncert koji se četiri meseca najavljuje se "nije znalo". Ma, važi
- započela je folkerka.

- Godinu dana mi pevači koji smo savesni i koji poštujemo mere Kriznog štaba sedimo, ne nastupamo, ne zarađujemo i ne radimo ništa što bi moglo da dovede do pogoršanja situacije u kojoj se nalazimo, dok su nam troškovi isti kao kada smo nastupali. I dalje pomažemo porodicama, i dalje imamo životne probleme, samo što nam je sada prihod nula, pa kako možete uopšte da najavljujete nastupe i koncerte dok su nam doktori, umesto da budu na njihovim matičnim odeljenjima i leče kancer, u kovid bolnicama, zdravstveni radnici u skafanderima i u prvim borbenim redovima boreći se da pomognu zaraženima. Kako vas nije sramota i ko vam to zapravo dopušta, i da li smo onda mi koji ništa ne radimo zapravo budale? Ne možemo da radimo, ne možemo da putujemo, troškovi i porez su isti kao i pre epidemije. Iz apoteke su me danas izbacili, jer je već unutra bio jedan kupac, pa sam morala da sačekam na minusu i snegu dok se po koncertima skuplja hiljadu ljudi. Pa ko je ovde lud, a ko normalan? Oni koji su već ludi mislim da lakše podnose ovo, normalni su na dobrom putu da polude, a ono što čeka i jedne i druge jeste to da će nam najveći problem pored korone biti to što ćemo biti gladni! Ludi i gladni - zaključila je Kaća.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još