VOLE TE TATA I MAMA NAJVIŠE NA SVETU: Toma Panić uputio rođendansku čestitku sinu Longu (FOTO)

Nedavno je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Nadežda Biljić pokušala da izvrši samoubistvo skokom s mosta zbog ljubavnih problema sa izabranikom Tomom Panićem.

Navodno, u nameri da sebi oduzme život spečila ju je majka Slavica, a akteri ove priče nisu želeli da govore o nemilom događaju.

Bivši zadrugar danas se oglasio na društvenoj mreži Instagram emotivnom porukom sinu Longu koji danas slovi prvi rođendan. Ponosni otac uputio je čestitku u svoje i Nadeždino ime i naglasio da će ovaj važan datum proslaviti zajedno u najužem krugu porodice.

- Sine Longo, vole te tata i mama najviše na svetu! Želim takođe da vam kažem da ćemo 1. rođendan našem sinu Longu proslaviti u najužem krugu porodice i da je to najbitnije od svega! Ne želimo da kršimo propise niti da nas prozivaju, jer smo uvek na udaru medija za epidemiološke mere i smatramo da je to trenutno najbolja opcija! - napisao je maneken.

Nešto kasnije, Panić se obratio grubim rečima svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram.

- I da, želeo sam još nešto da vam kažem i rekao sam vam mnogo puta! Ne živim od fanova i ko vas je*e što se tiče toga! Hvala fanovi, živim i putujem od vas! - napisao je Panić.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: iamtomapanic/Instagram

Pogledajte još