ČETIRI GODINE SAM PILA LEK DOK NISAM ZATRUDNELA: Seka Aleksić iskreno o vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo

Seka Aleksić odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu, te govorila o raznim temama među kojima su i insulinska rezistencija i vantelesna oplodnja.

Seka, koja danas ima dva sina, je navela da je zbog insulinske rezistencije imala problem da zatrudni.

- Pazila sam šta jedem i pila sam lek po preporuci lekara, sigurno četiri godine. Kod mene je to bila smetnja za uspeh u vantelesnoj oplodnji. Kada smo to otklonili i kada su se poklopile neke druge stvari, ja sam ostala u drugom stanju - objasnila je pevačica na Instagramu.

Budući da je dva puta ostala u drugom stanju uz pomoć vantelesne oplodnje, Seka je obećala da će snimiti Jutjub video u kome će detaljno govoriti o tom iskustvu, a sada je ispričala kako je jedva dočekala da vidi rezultate VTO.

- Bila je to treća VTO i nakon šest dana sam kupila test za trudnoću. Probala sam i ništa nije pokazalo. S obzirom na to da sam bila u hotelskoj sobi, ostavila sam test sa strane, nisam ga bacala u kantu, jer sam čula da neko govori naš jezik kroz hodnik, pa nisam htela da bacam, jer sam se plašila da neko ne razglasi. Uđem u kupatilo posle dva sata, sednem i pogledam, kad ono dve crte, kad nisam pala u nesvest! Nakon toga sam sve do vađenja krvi svaki dan isprobavala po tri testa najmanje. Ispostavilo se kao tačno - napisala je Seka.

Podsetimo, pevačica i njen suprug Veljko Piljikić pre godinu dana dobili su mlađeg sina Jovana, dok stariji Jakov ima četiri godine.

Izvor: Blic.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još