SMANJUJE MI SE ŽELJA ZA GLUMOM: Seka Sablić otkrila sa čim se susrela na sceni!

Jelisaveta Seka Sablić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, otkrila detalje nemilog događaja koji se odvio na sceni jednom prilikom.

- Nisam razmišljala o povlačenju, ali polako se smanjuje želja za glumom. Možda je tome doprinela i ova situacija sa pandemijom korona virusa. Do juče sam čvrsto bila vezana za glumu - ispričala je glumica za "Gloriju", uz dodatak da se nada da će neki novi projekti ponovo u njoj "upaliti neki žižak koji se trenutno ugasio".

Osim toga, Seka je, dajući odgovor na pitanje da li i dalje ima tremu pred izlazak na scenu, prepričala potresan momenat koji joj se desio pred publikom, nakon kog je hospitalizovana.

- Nemam nesigurnosti, ali nikad ne znaš da li ćeš ih imati, šta će se dogoditi u tvojoj glavi, u kakvom stanju je tvoj "instrument". Uvek pomislim na pevače, kako li je njima. Glumac je sličan, ali postoje rutina i iskustvo. Ako nema iskrene energije, proradi iskustvo - smatra Sablićeva.

- Pre tri godine igrali smo "Vrat od stakla" u Tivtu i doživela sam malu amneziju na sceni. Tačno znam do kog trenutka sam bila svesna. Odjednom više nisam znala gde se nalazim. Ipak, predstavu sam odigrala do kraja - prisetila se glumica.

- Malo su me vodile kolege, kao i moj "automatski pilot". Publika ništa nije primetila, dobili smo veliki aplauz, i odmah sam završila u bolnici. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno, povratila sam se posle infuzije - zaključila je Seka.

Izvor: Blic.rs
Foto: Glossy.rs - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još