U BRAKU MI JE UVEK BILO SAVRŠENO: Ša i Tara iskreno odgovarali na pitanja novinara! (VIDEO)

O odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša bruji cela javnost, tako da nije iznenađenje što su sinoćnja "Pitanja novinara" počela sa njima.

- Nakon ozvaničenja veze sa Tarom, zanima me kakve su te osobine na Tari privukle, a da to nisi imao u braku? - pitao je voditelj.

- Šta god da kažem, biće pogrešno. Ja sam uvek pričao da mi je u braku bilo savršeno. Tara i ja smo se dugo družili, kapirali smo se, preraslo je u to. Navikao sam uz nju da plovim ovde, ima dosta vrlina, ima i neke mane, ali one nisu surove, to ide uz njene godine. Imam i ja mane, neke stvari nikada nisam korigovao, ništa to kod nje nije strašno. Svideo mi se izgled, energija, ponašanje - počeo je Ša.

- Ja sam još uvek u glavi... Žargonski ću da se izrazim. Sje*an sam, depresivan, imam ozbiljne padove. Sa Tarom sam raspoložen, onda sednem sam, pa me pukne realnost. Ja sam smatrao taj brak savršenim, a ja sam kriv što se završio. Ne mogu da kažem da mi nije drago što sam sa Tarom... - dodao je Ša.

Zatim se Nenadu pridružila i Tara, koja je otvoreno odgovarala na pitanja novinara, direktno i bez uvijanja, nervirajući se što njen izabranik i dalje to ne radi.

- Plakala si posle njegovih reči upućenih Ivani, šta je to što te je povredilo? - glasilo je pitanje upućeno njoj.

- Čorba mi je postavio pitanje, ja sam slagala na jednu stvar, kažu da ukućani komentarišu, kada gledaju naš odnos, ispada da je Nenadu više stalo, jer je imao veći teret, ne mogu da skapiram osobu koja gleda na naš odnos i komentariše naš odnos da je njemu više stalo. Šta je mene povredilo u radiju? Ni u jednom trenutku nije rekao da me voli, ali on meni kaže, ali ne znam - pričala je Tara.

- Mogu njoj da kažem, zar nije fora, poenta da kažeš, meni kad se kaže ,"Reci, reci", ja ne radim to - rekao je reper.

Dok je emisija trajala, Tara i Ša su se neprestano svađali u pušionici, a u međuvremenu je došlo i do raskida. Naime, on joj je izljubomorisao zbog bivšeg dečka, Mateje Matijevića, koga Simova non-stop pominje, a kasnije se sukob i produbio.

Sukob je eskalirao, pa je par počeo i da se gurka u pušionici.

Par se ubrzo pomirio, pa su sve proslavili strasnim zagrljajima i poljupcima, a oboje nisu mogli sakriti sreću zbog toga.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

 

Pogledajte još