Stanojević zadovoljan prolazom, Prosinečki igrom

BEOGRAD, 6. aprila 2011. (Beta) - Trener Partizana rekao je da je zadovoljan zbog prolaska u finale fudbalskog kupa Srbije, dok je
strateg Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio igru svog tima.

"Zadovoljan sam jer je ispunjen cilj: iz dve utakmice smo izašli kao pobednik. Zvezda je bila opasnija u prvom poluvremenu prve utakmice nego danas", rekao je Stanojević novinarima na Zvezdinom stadionu.

Crveno-beli su pobedili večitog rivala sa 1:0 danas, ali su u prvoj utakmici izgubili sa 2:0. Zveda je danas imala više inicijativu, a Partizan se još nije vratio u staru formu.

"Nisam zadovoljan igrom svog tima. Taktika po postavci nije bila defanzivna. Počeli smo sa dva napadača, ali nismo hteli mnogo da rizikujemo. Nismo hteli ni samo da se branimo, a za to je zaslužan protivnik", rekao je Stanojević.

Prosinečki je bio zadovoljan, iako nije ispunjen cilj.

"Pokazalo se da je 2:0 iz prve utakmice bio veliki rezultat. Partizan je iskusan tim i danas je igrao tako da bi prošao u finale. Da smo ostvarili šanse iz prvog poluvremena, možda bismo i nešto više uradili. Zadovoljan sam igrom", rekao je Prosinečki.

"Sada se okrećemo prvenstvu. Pokušaćemo da stignemo Partizan i da osvojimo titulu. Mislim da su ljudi koji su došli na stadion mogli da uživaju u utakmici", rekao je trener Zvezde.

Pogledajte još