PROKLETNICE MLADE I ZGODNE, FUJ: Goca Tržan reagovala na priče da je ljubomorna na Uraganke!

Grupa "Hurricane" čije članove čine Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, nedavno su predstavile pesmu "Loco, loco" kojom će Srbiju predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji, a prve reakcije na spot bile su podeljene.

Bilo je onih koji su govorili da je sve perfektno odrađeno, ali i onih koji su tvrdili da "izgleda jeftino", a pevačica Goca Tržan je zbog jednog komentara okarakterisana kao ona koja je ljubomorna na njih.

Pevačica je prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou" rekla da je prethodna "Hasta la vista" odlična i da joj se nova ne dopada, te su mnogi osuli paljbu po njoj.

Goca je u "Premijeri vikend specijal" odgovorila na pomenute prozivke:

- Da li sam ja rekla da to nije dobra pesma? Ja sam rekla da mi je prošla bila top, ne znam šta je problem što mi se ova ne sviđa. Ne znači to da te devojke nemaju šansu da pobede. One su preslatke, imaju energiju kao ja u tim godinama, samo što su bolje ribe. Sve objašnjavati zavišću i ljubomorom, govori o drugome, a ne o meni. Ne osećam zavist, to meni nije svojstveno, ali kada me neko pita za mišljenje, ja ću ti otvoreno reći. Imala sam problem i u zvezdicama, kad sam rekla da nisam čula pesmu Kije Kockar. Ja ne slušam domaću muziku, ne znam šta je problem? Bože, one prokletnice zgodne, lepo igraju, pevaju, mlade su... Fuj! Mene to ne interesuje ljudi, niti me zanima koja sam u trendingu - rekla je pevačica.

Izvor: Mondo.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.