NIKADA VIŠE ISTA: Ivana Peters objavila svoje fotografije nastale pola sata pre nego što je doživela infarkt

Pevačica rok benda "Negativ" Ivana Peters pre šest godina suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, kada je nekoliko trenutaka pred emisiju koja se emitovala na RTS-u doživela infarkt.

Nekadašnja pevačica pop grupe "Tap 011" danas je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija nastalih pred snimanje emisije, a potom i slike pošto je napustila bolnicu. Ivana se zahvalila ljudima koji su joj pružili podršku tokom lečenja i naglasila da nikada više neće biti ista.

- Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad više ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga! Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke podrške. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u emisije "Ko je kod Koje?", fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi - moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice - napisala je umetnica.

Nakon objave popularne pevačice usledili su komentari prijatelja, kolega i fanova koji su joj iskazali divljenje zbog hrabrosti i pobede u životnoj bitki.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanapeters/Instagram

Pogledajte još