PROMENIO PROFESIJU: Andrija Milošević otkrio da završava knjigu - dnevnik svojih najintimnijih emocija

Jedan od najomiljenijih domaćih glumaca Andrija Milošević danas je na K1 televiziji rekao da nije snimao duže od godinu dana iako niko ne bi rekao da je tako.

- Ljudi misle da se ja ne skidam s TV-a, ali to što gledaju su samo reprize nekih starih projekata ili onih koje sam poodavno snimao. Ja zapravo ništa nisam snimao već više od godinu dana. Ali, radim u pozorištu, u "Teatru na brdu". Trudimo se da u pozorištu prevaziđemo sve ove probleme koji su nas zadesili, ali evo nažalost ponovo nas zatvaraju. Svakako, neka gledaoci ne brinu, odložićemo predstave za prvi trenutak kada ponovo budemo mogli da ih igramo i da se družimo - rekao je Andrija u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

- Veliku zahvalnost dugujemo svim ljubiteljima pozorišta jer smo u proteklom periodu zahvaljujući njima mogli da radimo ono što najviše volimo. I da zajedno preguramo ovo teško vreme.

Ono što je veoma zanimljivo je da je Andrija gledaocima otkrio da završava knjigu i da bi uskoro trebalo da razgovara sa potencijalnim izdavačima.

- Mislim da će biti veoma zanimljiva čitaocima, to je dnevnik mojih najintimnijih emocija o svemu što mi se dešavalo u privatnom životu. Bilo me je isprva malo sramota, jer nisam hteo da se toliko ogolim pred drugima, ali onda sam malo razmislio i shvatio da umetnost i zahteva od čoveka da se ogoli. Knjiga će se zvati "Posvećeno Veri", mojoj majci. Narodima na ovim našim prostorima svojstveno je da tuguju s osmehom. Nada uvek postoji, to je ono što nas vodi - kazao je Andrija.

Poznati glumac otkrio je i da jedva čeka da film "Nije teško biti čovek" Dušana Kovačevića ugleda svetlost dana jer je za njega ovo ostvarenje jedan od najvećih profesionalnih uspeha.

- Imati priliku da radiš sa Dušanom Kovačevićem je za svakog glumca neprocenjivo iskustvo. U tim filmu igraju najbolji glumci i jedva čekam da ugleda svetlost dana. Tu su Lane Gutović, Mira Banjac, Branka Katić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić...

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još