PALE TEŠKE REČI: Raskinuli Tara Simov i Nenad Aleksić Ša (VIDEO)

Dok su se Tara Simov i Nenad Aleksić Ša češkali u sobi za izolaciju na imanju u Šimanovcima, on je ponovo pokrenuo priču o njenoj komunikaciji sa Milanom Jankovićem Čorbom.

- Ne želim da me neko guši - rekla je Tara.

- Normalan sam, to će da ti svako kaže. Mene to iritira i toliko tera od tebe, dok ne skapiraš sama neke stvari - govorio je Ša.

- Guši me to tvoje smaranje - nastavila je Simova.

- Ne bih te gušio da to ispoštuješ. Kada bi sama shvatila, ne bih ti naređivao. Ili si debil ili te boli k*rac. Ako si sa mnom, postoje takve stvari - dodao je reper.

- Sa Čorbom sam pričala jer me je Maja zamolila, posle smo se nadovezali... Kao izađi dok je on tu... Rekao si mi da izađem kad je on ovde i da se pravim da spavam. Ti stvarno imaš neki problem - istakla je Tara.

- Nemam, ja nikad nisam nikog morao ovako. Smeta mi taj vid komunikacije i to je to. To mi smeta odavno. U mene čovek može uvek da bude siguran. Na Čorbine takve priče nećeš da se nadovezajuš ili ćeš da radiš šta hoćeš. Meni ne treba ološ da se lera sa drugima, a da je sa mnom. Naći ću devojku koja nije ološ i koja neće da se lera sa drugima - poručio je on.

- Ja ću da nađem dečka koji nije bolestan - uzvratila mu je Tara.

- Budala, kreten, debil. Koji će ona meni ku*ac u životu - besneo je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još