MLADA JE I NAUČILA JE LEKCIJU: Jelena Karleuša oglasila se nakon što se takmičarka "Zvezda Granda" žalila na psihičko zlostavljanje (FOTO)

Takmičarka "Zvezda Granda" Vanja Knežević diskvalifikovana je iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" zbog navodnog vređanja žirija, ali i neprimerenih objava na društvenim mrežama.

Kneževićeva se oglasila na Instagramu i podelila svoju stranu priče, napisavši da njena namera nije bila nikoga da vređa storijem koji je podelila na Instagramu.

- Dragi ljudi, zbog storija koji sam podelila pre nekoliko dana, produkcija je donela odluku da me diskvalifikuje iz takmičenja. Sadržaj storija nisam nisam osmislila ja, već ljudi koji su me označili na njemu, sa željom da mi pruže podršku. Jasno je kao dan, da komentar koji je upućen meni nije bio konstruktivna kritika, već indirektno psihičko zlostavljanje. Ja sam u takmičenje došla da pevam, da se družim i takmičim. Zahvalna sam na svemu u životu - objavila je Vanja, a Karleuša nije ostala nema:

- Ponosna sam na svaki komentar koji sam ikada dala u "Zvezdama Granda". Svaki je bio realan, iz dobre namere, iskren i pogađao istinu tačno u centar. Ono najbitnije - nikada nisam pogrešila u proceni - napisala je pevačica, a zatim objavila još jedan stori:

- Vidim da je javnost napala takmičarku Granda koja je napala žiri, a zatim objavljivala uvrede na svojim društvenim mrežama. Stvar je rešena, takmičarka je diskvalifikovana i nema potrebe da se dalje vređa i napada. Treba razumeti i oprostiti njenu nepromišljenost, mlada je i naučila je lekciju - zaključila je pop zvezda.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još