TI SI NAJVEĆA KU*VA: Tara Simov napala Miljanu Kulić zbog afere sa Kristijanom Golubovićem (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Miljana Kulić odlučila je da progovori o odnosu sa Kristijanom Golubovićem, te je otkrila zbog čega se naljutila i razočarala u njega.

- Majka mi je rekla da se družim sa Kristijanom, ja sam se vezala za njega, ja sam ga zavolela. Ja sam ga iskreno zavolela. Ja u čoveka nisam zaljubljena, ja se samo vezujem previše, posesivna sam u druženju. Ja sam se naljutila i razočarala u njega, jer kada je kod Milana ustao rekao je da neće da cinkari o tome što zadrugari pričaju da ja guram prste dole i da hoću da mi on napravi dete - rekla je Miljana.

- Ako se poverim nekome, smatram ga prijateljom, a njega ne smatram jer je ispao cinkaroš, jer je sve ispričao - rekao je Kristijan.

- Ovaj odnos onda mora da se meša, a ti njemu kažeš da si zaljubljena, on ima ženu - poručio je Vladimir Tomović.

- Mene njegova žena zna četiri godine i Ivana zna da ja kada Kristijana vidim da znam da je oženjen, da ima godine, pa sve ostalo! Da mi Tara i Ana kažu da sam kao ona, neću to da dozvolim! - rekla je Kulićeva.

- Ti njemu praviš problem, on je čovek oženjen - dobacila je Aleksandra Nikolić.

- Ti si k*rva! Ti guraš prste u pi*ku! Ti plaćaš da te j*bu! Mene hoće, tebe neće! Ti plaćaš da te j*bu! - vikala je Tara Simov, koja se pronašla uvređenom.

- Nemoj da opet izgubiš nedeljni honorar, moram da ti držim ruke, već smo imale konflikt! - odbrusila je Miljana.

Atmosfera je dostigla vrhunac, pa se Miljana popela na sto kako bi pokazala svoje obline. Potom je i Ana Bulatović počela da vređa Miljanu, ističući da se ne ponaša uzorno kao majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još